Den obligatoriske post om Pinterest

Med al fare for at lægge mig i slipstrømmen af blogpost om Pinterest her mine tanker om det nye hotte.

Jeg havde set en del skamrose Pinterest, men de link de samtidig delte var altid til kønsløse “designer” sider som mest af alt mindede mig om tøjsider.

“well et socialt medie til modeblokkerne” tænkte jeg.

Indtil jeg får blandet Pinboard.in sammen med Pinterest, på Twitter.

jeg signer op, (vil ikke helt stå ved at jeg vil have in invite, så jeg signer op på selve sitet, og får en invitation en uge efter (men det haster åbenbart som det ses i kommentarerne på denne ellers fine guide: http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/pinterest-anmeldelse-og-brugervejledning)

På Twitter kom jeg til at beskrive Pinterest som delicious for kvinder, og selvom jeg ikke er meget for den type køns-generaliseringer, så er 80% kvinder (kilde) et tal som hvis trenden fra Twitter er angivende for noget som helst vil falde idet at storme af sociale medie eksperter (mandlige) vil strømme til for at forstå hvad man kan med mediet. (ehm)

Men da sitet bare et et repost mediesite

meme ala reddit

og at man selv kan vælge hvem og måske nærmere hvad man vil følge, er det vel bare op til een selv.

Efter at have meldt mig til, syntes jeg stadig at mit view så ud som noget fra google shoop. Jeg havde i tilmeldingsfasen åbenbart valgt at følge en række personer som, selvom emnerne var spændende så postede billeder som samlet gav et indtryk at jeg var havnet i en butik.

Det slog mig at jeg jo ikke andre steder bare blindt følger hvem som helst, og besluttede mig til at unfollowe alle dem som Pinterest havde foreslået.

det var så ikke intuitivt (why?) men sådan her gør man:

klik på profilbilledet, ikke på den dropdown som er udfor.

herefter klik på counteren for hvormange du følger. Herefter fremkommer der en fin liste hvor man nemt kan vælge at unfollowe, personer og deres lister.

Resultatet er stadig meget shopish, og måske skal jeg bare blive over på et af de andre link delingssites. … og ikke det som er lavet specielt til mænd.. http://gentlemint.com/

 

This entry was posted in Pinterest. Bookmark the permalink.

Comments are closed.