First!

Og hvad er så dette? og hvorfor først nu?

I min tid på DR eksperimenterede jeg meget med de forskellige “nye medier” herunder også alle de nye Sociale medier. Nogle af disse brugte jeg så på mine helt private ting, som f.eks. familien hjemmeside og deslige. Andre blev små universer som enten levede deres eget liv, eller resurser jeg kunne henvise til i helt andre sammenhæng.

Denne blog er et forsøg på at opsamle mine erfaringer, og holdninger til hvad som der foregår med de nye elektroniske medier! Samtidig er det skamløs selvpromovering, et sted jeg kan henvise tilbage til, rundt omkring på nettet.

“find mig på” Windget’en i højrespalten er links til de forskellige aftryk jeg har efterladt rundt omkring på nettet. Det er min plan at lave mindst et enkelt lille pip blogindlæg om hver tjeneste.

Det skal nævnes at jeg også har sat mange andre aftryk, men at disse er af privat karakter! De er ikke hemmelige, for så ville jeg ikke have lagt dem på nettet, de er bare ikke relavante i denne semiprofessionelle forbindelse.

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to First!

  1. Cool. Glæder mig til at læse med.

    Har tilføjet din blog til min blogroll på Wikzo.com.

Comments are closed.